SWITI ON TOUR ARNHEM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 232 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Switi on tour Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 22:35 Heerlijk
2 okt 2022 om 21:10 Alles prima in orde. Vers, goed warm, heerlijk.
26 sep 2022 om 9:26 Ik denk dat dit de slechtste roti is die ik ooit heb gegeten… mijn bakje was vooral gevuld met kousenband. De roti plaat was super oud. Weet niet welke bakroe aan het koken was maar het was niet te eten helaas pindakaas
21 jun 2022 om 22:29 Eten kwam 45 min later dan gepland helaas :( Was wel erg lekker!
10 jun 2022 om 20:45 Prima, voor herhaling vatbaar
1 mei 2022 om 16:06 eten was gewoon koud slechte service zal volgende keer niet meer bestellen krijgt anders wat je besteld heb
21 apr 2022 om 23:07 Moest er erg lang op wachten en ik kreeg een afgescheurde halve roti, geen aanrader!
25 feb 2022 om 19:02 Dit kan je geen roti noemen! De kip lijken net darmen, 300 bonen en maar 2 stukjes aardappel!! Wat triest. Geen ei, amper saus... wat een teleurstelling.
17 feb 2022 om 20:34 Bijna 2 uur moeten wachten op eten, niet alles op voorraad. Restaurant niet bereikbaar voor reactie, eten middelmatig.
17 jan 2022 om 19:50 Het was lekker maar niet heel spectaculair. Ik vond het ook weinig voor het bedrag dat ik betaald heb.
28 dec 2021 om 23:32 Vond het niet erg goed gewoon wat groentes en kip met kruidenmixen erover. Niks zat in een saus. Bakkeljauw was opgebakken koolvis. Kan beter
5 dec 2021 om 9:02 Eten was koud, de masala erg zoet, grote roti was even groot als gewone roti. Uberhaupt geen madame jeannette (wel extra bijbesteld). Wel een goede rotiplaat. En bier smaakte me ook goed. Bestel er niet meer.