SWITI ON TOUR

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 309 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Switi On Tour. Meer weten? Ontdek meer

28 feb 2024 om 20:22 Lekker gegeten!
28 feb 2024 om 19:30 Hoe de kwaliteit van het eten is, weet ik niet. De bestelling is nooit aangekomen. Na anderhalf uur wachten gebeld en het restaurant was niet bereikbaar. Ik kreeg de voicemail tot 4 keer toe. Toen maar een pizza gehaald bij de supermarkt.
13 feb 2024 om 20:54 Het eten was lekker zou alleen de sate anders verpakken was uit de verpakking gevallen dat was minder
4 feb 2024 om 21:39 Prima!
3 feb 2024 om 19:04 Eten was lekker warm en genoeg. Binnenkort weer!
28 jan 2024 om 20:48 Het eten op zich was lekker maar de bestelling was onvolledig, de tweede keer op rij dat dit gebeurd.
28 dec 2023 om 0:21 Nasi moksi metie besteld. Het was vooraal zoet. Kreeg ook geen sambal.
23 dec 2023 om 20:55 Heerlijk en grote porties. Verse ingrediënten. Wel jammer dat er geen bakkeljauw besteld kan worden
21 dec 2023 om 19:54 Eten was al koud de kip er droog weinig vlees moest je echt zoeken en ik had nasi besteld en kreeg droge rijst ik bestel hier niks meer dit is al de tweede keer dat het echt tegen valt erg jammer en het is echt niet goedkoop
8 dec 2023 om 20:36 Bijna 2 uur moeten wachten, de bara is twee mini bara’s, erg taai. Moksi was ook niet echt super. Geen sambal erbij. Een keer en nooit weer.
26 nov 2023 om 21:05 Voor ons de eerste keer dat we hier besteld hebben en het was erg lekker en heel vullend! Dus wij waren zeker tevreden!
23 nov 2023 om 1:45 For the amount of money you expect fresh food but everything was microwaved reheaten, its a shame the last time it was really great, so waited quit some time, and then when you pay over 40 euros you can expect quality.