SWITI ON TOUR ARNHEM

SWITI ON TOUR ARNHEM Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 228 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Switi on tour Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2022 om 22:29 Eten kwam 45 min later dan gepland helaas :( Was wel erg lekker!
10 jun 2022 om 20:45 Prima, voor herhaling vatbaar
1 mei 2022 om 16:06 eten was gewoon koud slechte service zal volgende keer niet meer bestellen krijgt anders wat je besteld heb
21 apr 2022 om 23:07 Moest er erg lang op wachten en ik kreeg een afgescheurde halve roti, geen aanrader!
25 feb 2022 om 19:02 Dit kan je geen roti noemen! De kip lijken net darmen, 300 bonen en maar 2 stukjes aardappel!! Wat triest. Geen ei, amper saus... wat een teleurstelling.
17 feb 2022 om 20:34 Bijna 2 uur moeten wachten op eten, niet alles op voorraad. Restaurant niet bereikbaar voor reactie, eten middelmatig.
17 jan 2022 om 19:50 Het was lekker maar niet heel spectaculair. Ik vond het ook weinig voor het bedrag dat ik betaald heb.
28 dec 2021 om 23:32 Vond het niet erg goed gewoon wat groentes en kip met kruidenmixen erover. Niks zat in een saus. Bakkeljauw was opgebakken koolvis. Kan beter
5 dec 2021 om 9:02 Eten was koud, de masala erg zoet, grote roti was even groot als gewone roti. Uberhaupt geen madame jeannette (wel extra bijbesteld). Wel een goede rotiplaat. En bier smaakte me ook goed. Bestel er niet meer.
24 nov 2021 om 23:35 Speciaal een grote vegetarische portie besteld omdat er tempeh bij zou zijn. Maar geen tempeh kunnen ontdekken
3 nov 2021 om 12:16 Prima service, helaas viel de roti persoonlijk wat tegen. Er zaten bijna geen aardappelen in. De smaak was wat flauw en het 'brood' was te droog. Kip was wel lekker gekruid
31 okt 2021 om 22:10 Brood was nat, ipv Sauto soep een groentesoep met ei gekregen